Pages

Hot Product Makeup by MUA Bellaz

8 produk hebat dRRozmey untuk membantu meningkatkan
kesihatan anda sekeluarga. Dapatkan SEKARANG !!!!
Klik Setiap gambar dibawah . .


 photo 12528559_1678867382384064_984526759_o d_zpshuhd8yxk.jpg

Saturday, August 28

Jauhi Jusmate 5 Tiruan

Jaga-jaga dengan produk pelangsingan badan Jus Mate 5 (JM5) yang kini semakin berleluasa dipasaran. Inilah nasihat Datuk Dr Che Rozmey (DDR) kepada pengguna yang ingin menggunakan produk JM5 ketika ditemui disini.

Menurut DDR, pengguna dinasihati supaya berwaspada dengan produk pelangsingan JM5 tiruan yang hanya menggunakan tepung dan susu bayi semata-mata. “Produk pelangsingan JM5 tiruan boleh didapati dimana-mana sahaja dan ianya tidak langsung mendatangkan kesan seperti pengguna inginkan,” katanya. Katanya lagi, cara pembungkusan produk tiruan itu berbeza daripada produk yang asal dan warna kandungan produk itu juga melihatkan perbezaan yang agak ketara.

“Jadi, kepada mana-mana pengedar HPM bersifat tidak jujur yang berkemungkinan menjual produk tiruan secara runcit tindakan tegas akan diambil dan hak penjualan produk akan ditarik oleh pihak HPM. “Pengguna-pengguna juga dinasihatkan supaya membeli produk pelangsingan ini secara terus dari HPM ataupun melalui pengedar sah HPM yang akan dihantar terus kepada pengguna ".

“Selain itu, pengguna juga diharapkan jangan mudah tertipu dengan membeli produk HPM di tempat terbuka seperti di Giant, Tesco, kedai runcit, kedai jamu dan kios yg berada di pasaraya yang menawarkan harga murah kerana ianya adalah produk tiruan, kata Ketua Pegawai Eksekutif Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM) itu ketika ditemuramah.

Photobucket
Kotak Jusmate 5 yang ORI ada label dR Rozmey baru 2 bulan (bulan June 2010) di lancarkan.. yg penting.. dapatkan dari pengedar yang sah atau HQ dan ianya dikeluarkan dari HQ HPM terus kepada pengguna dgn perkhidmatan Skynet secara percuma. Ini adalah jawapan bagi produk yg ORIGINAL.. tiada lagi kekeliruan tentang yg ORI atau TIRUAN.. ini jelas DDR war2 kan.Perhatian !!!
Perbezaan produk ORI dengan TIRUAN adalah dari segi bau, warna dan label dR Rozmey.
  • ORI ~ Adalah lebih halus, cerah dan sebati bila dibancuh
  • TIRUAN ~ Agak kasar, berwarna kuning, berbau tepung dan berketul2.
Pengakuan Pengguna produk Jusmate 5 TIRUAN !!!

3 comments:

Anonymous said...

kesian stokis di luar. mesti pengguna x yakin pd produk ni lagi.
malah stokis juga akan mengalami kerugian walaupun barang itu ori(tanpa label baru).
pihak pengurusan perlu merancang agar kotak yg lama(ori) yg masih ada pada stokis perlu dipulangkan semula dan dijana dengan kotak yg baru, proses ini perlu dilakukan dengan berperingkat.
kalau setakat bubuh label dR ROZMEY ianya bukan langkah yg bijak. tetap boleh di palsukan.
cipta satu hologram yg tebal dan berkod rahsia. syarikat perlu berbelanja wang untuk buat pengubahsuaian kotak baru bagi keuntungan jangka masa yg panjang.
atau bubuh sesuatu dalam kotak berupa voicer tunai untuk membezakan yg mana tulen dan tiruan.

contoh:
1 voicer dalam 1 kotak.
5 voicer terkumpul boleh mendapatkan harga 1 kotak berdiskaun 50%

wasalam
dari zildjian_77

Jusmate 5 said...

salam zildjian
ini bukan masalah kotak lama atau baru.
Pertama sekali kena faham sistem pemasaran jusmate5 ini. Produk hpm ini hanya boleh didapati terus dari hq HPM di jitra kedah. Diulang...terus dari hq. HPM tidak pernah menjual secara borong kepada mana-mana stokis/ejen. Malah pengedar pun hanya dibenarkan membeli max 3 kotak sahaja sebulan. Pengedar hanya perlu cari pembeli, berlaku pertukaran pembayaran antara pembeli, pengedar, dan HPM. Pihak HPM akan uruskan penghantaran produk terus ke alamat pembeli melalui Skynet. Pelan pemasaran ini direka adalah untuk mengelakkan lambakan produk tiruan di pasaran dan keberkesanan kawalan kualiti. HPM tidak pernah melantik stokis/ejen, jadi bagaimana stokis boleh memiliki begitu banyak jusmate 5? Anda boleh teka dari mana kan?. Jadi tiada isu stokis teraniaya sebenarnya. Berkenaan hologram dan kod rahsia tu..rasanya amat senang ditiru pada zaman ni. Sekarang mesin canggih-canggih.
Sekian

Anonymous said...

ermm...tkut lak lpas tgk bnde nie..skrg nie ngah mnum jm5 wt first time..bru je mnum 8 paket..tp pas bce kt sni cm ragu2 yg jm5 yg saye mnum 2 asli ke tdk..ble cek..rse nyer lebih kpd yg tiruan..ermm...so nk stop mnum dlu..tkot bg effect lak t..tnggu akak bwk jm5 yg bru..die mntk tlg kwn die blikan mlaliu on9..so ble dh smpai yg 2 nk compare tgk asli ke x..

PhotobucketPatah Tulang Rusuk PULIH Selepas Guna 2 Kotak Doc K Hot News !!!! : Patah Tulang Rusuk PULIH selepas menggunakan 2 Kotak Doc K dgn izin Allah ... Syukur Alhamdulilah.. Cerita anaknya seperti berikut..

Disini saya ingin berkongsi tentang keajaiban Doc K terhadap ayah saya iaitu En Aminuddin. Pada tanggal 3 Dec 2011 kejadian yg tidak disangka telah berlaku pada hari pertunangan saya. Malang telah menimpa ayah dimana ayah terjatuh dari pokok menyebabkn PATAH 3 tulang rusuk depan dan belakang dan menyebabkannya ayah tidak boleh berdiri dan hanya menggunakan kerusi roda.
Setelah menggunakan 2 kotak Doc K ayah boleh berjalan dan melakukan aktiviti tanpa berkerusi roda. Syukur sangat2 pada Allah dan terima Kasih kepada dR Rozmey kerana memperkenalkan produk Doc k ini. Setelah ayah menggunakan Doc k, ayah boleh bangun hanya dalam masa 2 minggu. Pada 14 Jan 2012 ayah telah menghadiri majlis perkahwinan saya dan boleh berjalan seperti sedia kala. Syukur pada Allah.


PhotobucketPointer Melonjak Naik Selepas Amalkan dR 101 Norfazilah memilih dR 101 kerana sering mengantuk apabila berada di bilik kuliah, cepat penat, tak focus serta result pun kurang memuaskan. Dahulu pointer zila hanya 2.98 tetapi selepas zila mencuba dR 101 berserta usaha yg gigih kini alhamdulillah zila telah mendapat result yang sangat membanggakan iaitu 3.67. Kedua ibu bapa zila sangat gembira atas pencapaiannya..Zila merasakan pencapaiannya umpama mimpi yang sukar di capai untuk mendapat keputusan yg sebegitu. . Zila bersyukur kehadrat Allah dan berterima kasih kepada dR rozmey..kerana telah membuat impian zila tercapai serta mendapat Anugerah DEKAN ketua jabatan utk sem ni ujarnya..
PhotobucketParas Gula Turun 12mmol-4mmol cuma 3 Kotak Kak Niza susah hati paras gula beliau semakin naik dari minggu ke minggu. Setiap 3 bulan kak niza akan membuat pemeriksaan kencing manis di hospital Sg Buluh. Paras gula terakhir sblm minum dR Betes disahkan oleh doctor 13mmol/l.. apabila doctor melihat rekod gula dlm darah kak niza semakin naik doctor mencadangkan beliau akan diberi suntikan insulin. Mendengar kata2 doctor tersebut kak niza terus mendapatkan dR Betes. Selepas 3 bulan penggunaan paras gula beliau menurun ke paras 13mmol ke 4.1mmol/l ... Syukur pada Allah.
 
Design by iETA - Jus Diet Mate 5 Online Shop © 2009