Pages

Hot Product Makeup by MUA Bellaz

8 produk hebat dRRozmey untuk membantu meningkatkan
kesihatan anda sekeluarga. Dapatkan SEKARANG !!!!
Klik Setiap gambar dibawah . .


 photo 12528559_1678867382384064_984526759_o d_zpshuhd8yxk.jpg

Wednesday, October 7

Kisah Ruzainizam dengan Jus Mate 5

Dengan berat badan 92 kilogram, seorang pereka fesyen pasti tidak mahu bentuk fizikalnya menjejaskan penampilan beliau.
Muhammad Ruzainizam Ramli, 27, ataupun mahu dikenali sebagai Roy berkata kerjayanya yang memerlukan beliau bergelumang dengan dunia glamour menyebabkan beliau sangat runsing dan hilang keyakinan diri dengan masalahnya itu.

Bahkan dengan bentuk fizikal yang gempal,sedikit sebanyak boleh mengurangkan keyakinan pelanggan terhadap dirinya.
“Seorang rakan yang memahami masalah saya kemudianya memperkenalkan saya Jus Diet Mate 5 (JDM5) pada bulan Mei lalu.
“Selepas beberapa minggu, saya mula mendapati perubahan pada diri saya, saiz seluar saya kurang dari 38 inci kepada 30 inci dan berat badan saya turun dari 92 kilogram(kg) kepada 70 kg,” katanya. Roy berkata bukan itu sahaja perubahan yang berlaku kepada beliau, kulitnya juga menjadi lembab dan bertambah cerah.
“Dulu kalau makan kacang ja muka saya akan tumbuh jerawat, sekarang ni tak lagi..kulit saya bertambah lincin dan cerah,” tambahnya lagi.

Bercerita lanjut, kariernya sebagai pereka fesyen juga bertambah maju.Semuanya kerana keyakinan diri beliau bertambah setelah menggunakan JDM5. Menurutnya beliau telah pun mendaftar sebagai ahli di bawah pengedar Sabariah Ismail dan berjanji akan menolong orang yang mempunyai masalah sama dengannya (gemuk) dengan memperkenalkan JDM5 kepada mereka.

1 comments:

Anonymous said...

macam mana boleh saya hubungi en.roy?

PhotobucketPatah Tulang Rusuk PULIH Selepas Guna 2 Kotak Doc K Hot News !!!! : Patah Tulang Rusuk PULIH selepas menggunakan 2 Kotak Doc K dgn izin Allah ... Syukur Alhamdulilah.. Cerita anaknya seperti berikut..

Disini saya ingin berkongsi tentang keajaiban Doc K terhadap ayah saya iaitu En Aminuddin. Pada tanggal 3 Dec 2011 kejadian yg tidak disangka telah berlaku pada hari pertunangan saya. Malang telah menimpa ayah dimana ayah terjatuh dari pokok menyebabkn PATAH 3 tulang rusuk depan dan belakang dan menyebabkannya ayah tidak boleh berdiri dan hanya menggunakan kerusi roda.
Setelah menggunakan 2 kotak Doc K ayah boleh berjalan dan melakukan aktiviti tanpa berkerusi roda. Syukur sangat2 pada Allah dan terima Kasih kepada dR Rozmey kerana memperkenalkan produk Doc k ini. Setelah ayah menggunakan Doc k, ayah boleh bangun hanya dalam masa 2 minggu. Pada 14 Jan 2012 ayah telah menghadiri majlis perkahwinan saya dan boleh berjalan seperti sedia kala. Syukur pada Allah.


PhotobucketPointer Melonjak Naik Selepas Amalkan dR 101 Norfazilah memilih dR 101 kerana sering mengantuk apabila berada di bilik kuliah, cepat penat, tak focus serta result pun kurang memuaskan. Dahulu pointer zila hanya 2.98 tetapi selepas zila mencuba dR 101 berserta usaha yg gigih kini alhamdulillah zila telah mendapat result yang sangat membanggakan iaitu 3.67. Kedua ibu bapa zila sangat gembira atas pencapaiannya..Zila merasakan pencapaiannya umpama mimpi yang sukar di capai untuk mendapat keputusan yg sebegitu. . Zila bersyukur kehadrat Allah dan berterima kasih kepada dR rozmey..kerana telah membuat impian zila tercapai serta mendapat Anugerah DEKAN ketua jabatan utk sem ni ujarnya..
PhotobucketParas Gula Turun 12mmol-4mmol cuma 3 Kotak Kak Niza susah hati paras gula beliau semakin naik dari minggu ke minggu. Setiap 3 bulan kak niza akan membuat pemeriksaan kencing manis di hospital Sg Buluh. Paras gula terakhir sblm minum dR Betes disahkan oleh doctor 13mmol/l.. apabila doctor melihat rekod gula dlm darah kak niza semakin naik doctor mencadangkan beliau akan diberi suntikan insulin. Mendengar kata2 doctor tersebut kak niza terus mendapatkan dR Betes. Selepas 3 bulan penggunaan paras gula beliau menurun ke paras 13mmol ke 4.1mmol/l ... Syukur pada Allah.
 
Design by iETA - Jus Diet Mate 5 Online Shop © 2009