Pages

Hot Product Makeup by MUA Bellaz

8 produk hebat dRRozmey untuk membantu meningkatkan
kesihatan anda sekeluarga. Dapatkan SEKARANG !!!!
Klik Setiap gambar dibawah . .


 photo 12528559_1678867382384064_984526759_o d_zpshuhd8yxk.jpg

Tuesday, May 8

Cara Pemakanan JDM 5 mengikut Kategori

PERINGATAN:
  1. Campurkan serbuk Mate 5 dengan 400-500ml air sejuk dalam bekas bertudung, goncang dan sedia diminum
  2. Pastikan tidak mengambil makanan atau minuman yang berkalori 2 jam sebelum dan 3 jam selepas minum Jus Mate 5
  3. Minum air kosong lebih 500ml ke 1000ml sehari supaya sel-sel badan berada dalam keadaan aktif.

PROGRAM JUS DIET MATE 5, MUDAH…SELAMAT…BERKESAN…TANPA KEGEMUKAN SEMULA

Ambil JDM5 pada waktu pagi masa ingin menjalankan tugas. Ia akan mula mengaktifkan sel-sel untuk menukar gula kepada tenaga serta memecah lemak kepada tenaga. Ia akan aktif di bahagian otak dengan merangsang sel-sel otak untuk menghasilkan neurotransmitter serotonin menghilangkan rasa lapar dan menjadikan anda lebih bertenaga. Guar Gum dan Soy Protein menjadikan perut anda berisi dan kenyang, serta melawaskan pembuangan najis.

Pastikan anda tidak mengambil sebarang makanan dan minuman yang berkalori 2 jam sebelum dan 3 jam selepas mengambil Jus Mate 5 untuk membolehkan “FAT BURNER” dalam jus mate 5 mengaktifkan lipolisis atau pembakaran lemak untuk ditukarkan kepada tenaga.

ANDA PERLU DISIPLIN dalam program diet JDM5. Anda perlu yakin JDM5 mampu membuat anda berasa bertenaga, kenyang dan tidak ingat makan. Anda PERLU BERPUASA dari mengambil makanan yang berkalori tinggi yang mengandungi karbohidrat, protein dan juga lemak yang tinggi seperti NASI, MEE, PIZZA, KFC dan KEK sebaik sahaja mengambil JDM5.

Anda perlu minum banyak air (lebih 500ml daripada biasa) untuk menyihatkan berjuta sel dalam badan anda yang aktif bekerja dan mengambil makanan yang ringan seperti buahan atau sup sayur sekitar jam 4 ke 8 malam...HANYA JIKA PERLU.

Jika anda benar-benar telah melakukan cara diet seperti yang dianjurkan, JAMINAN 100% anda pasti mengalami penurunan berat badan TANPA LAPAR, TANPA RASA LETIH dengan MINDA YANG AKTIF DAN SELAMAT. Anda mungkin turun 5 hingga 10kg dengan sekotak JDM5.

Setelah anda mengamal antara 7 ke 10 minggu, badan anda sudah berada dalam zon selesa, penurunan berat badan bertambah mudah dan anda akan merasa seronok dan sihat dengan program diet JDM5. Pada masa ini jika anda sudah miliki berat yang DIIDAMKAN…Anda hanya perlu mengambil JDM5 sekali seminggu atau bila perlu sahaja…Selagi anda mengamal amalan PEMAKANAN yang terkini hasil latihan program diet JDM5…JAMINAN berat badan anda tidak naik selamanya adalah 100%.

IKUTILAH PROGRAM DIET JDM5…yang mudah ini dan nikmati hidup sihat, jelita dan ceria yang anda mimpikan.

0 comments:

PhotobucketPatah Tulang Rusuk PULIH Selepas Guna 2 Kotak Doc K Hot News !!!! : Patah Tulang Rusuk PULIH selepas menggunakan 2 Kotak Doc K dgn izin Allah ... Syukur Alhamdulilah.. Cerita anaknya seperti berikut..

Disini saya ingin berkongsi tentang keajaiban Doc K terhadap ayah saya iaitu En Aminuddin. Pada tanggal 3 Dec 2011 kejadian yg tidak disangka telah berlaku pada hari pertunangan saya. Malang telah menimpa ayah dimana ayah terjatuh dari pokok menyebabkn PATAH 3 tulang rusuk depan dan belakang dan menyebabkannya ayah tidak boleh berdiri dan hanya menggunakan kerusi roda.
Setelah menggunakan 2 kotak Doc K ayah boleh berjalan dan melakukan aktiviti tanpa berkerusi roda. Syukur sangat2 pada Allah dan terima Kasih kepada dR Rozmey kerana memperkenalkan produk Doc k ini. Setelah ayah menggunakan Doc k, ayah boleh bangun hanya dalam masa 2 minggu. Pada 14 Jan 2012 ayah telah menghadiri majlis perkahwinan saya dan boleh berjalan seperti sedia kala. Syukur pada Allah.


PhotobucketPointer Melonjak Naik Selepas Amalkan dR 101 Norfazilah memilih dR 101 kerana sering mengantuk apabila berada di bilik kuliah, cepat penat, tak focus serta result pun kurang memuaskan. Dahulu pointer zila hanya 2.98 tetapi selepas zila mencuba dR 101 berserta usaha yg gigih kini alhamdulillah zila telah mendapat result yang sangat membanggakan iaitu 3.67. Kedua ibu bapa zila sangat gembira atas pencapaiannya..Zila merasakan pencapaiannya umpama mimpi yang sukar di capai untuk mendapat keputusan yg sebegitu. . Zila bersyukur kehadrat Allah dan berterima kasih kepada dR rozmey..kerana telah membuat impian zila tercapai serta mendapat Anugerah DEKAN ketua jabatan utk sem ni ujarnya..
PhotobucketParas Gula Turun 12mmol-4mmol cuma 3 Kotak Kak Niza susah hati paras gula beliau semakin naik dari minggu ke minggu. Setiap 3 bulan kak niza akan membuat pemeriksaan kencing manis di hospital Sg Buluh. Paras gula terakhir sblm minum dR Betes disahkan oleh doctor 13mmol/l.. apabila doctor melihat rekod gula dlm darah kak niza semakin naik doctor mencadangkan beliau akan diberi suntikan insulin. Mendengar kata2 doctor tersebut kak niza terus mendapatkan dR Betes. Selepas 3 bulan penggunaan paras gula beliau menurun ke paras 13mmol ke 4.1mmol/l ... Syukur pada Allah.
 
Design by iETA - Jus Diet Mate 5 Online Shop © 2009